C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Sep, 09

Кодекс за административни службеници

Службен весник на РМ, бр. 183 од 12.12.2014 година 1 од 6 20141835678 МИНИСТЕРСТВО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО И АДМИНИСТРАЦИЈА Врз основа на член 7 став (1) точка 8 од Законот за административни службеници („Службен весник на Република Македонија“ бр. 27/14) министерот за информатичко општество и администрација донесе КОДЕКС ЗА АДМИНИСТР...

Повеќе ›
Mar, 12

Информација

Во согласност со насоките од Министерството, за заштита и превентива на ширењето на Корона вирусот, сите активности и вежби кои се одржуваат во НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ се одложени заклучно со 25.03.2020. За дополнителни информации ќе бидете навремено известени.   Со почит, НУ Центар за култура „Браќа Миладино...

Повеќе ›
Mar, 29

Завршна сметка

На следниот линк се наоѓа завршната сметка за 2018.   Завршна сметка - буџетски приходи     Завршна сметка - сопствени приходи...

Повеќе ›
Mar, 29

Завршна сметка 2019

На сликата во пpодолжение се наоѓа завршната сметка за 2019.   ...

Повеќе ›
Feb, 13

Годишна програма на проекти кои се со финансиска поддршка од Министерството за култура на РМ за националната установа Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга

Врз основа на чл.70 став (7) од Законот за културата, директорот на НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, донесува: ГОДИШНА ПРОГРАМА НА НАЦИОНАЛНАТА УСТАНОВА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ –СТРУГА ЗА  2019-та ГОДИНА ПРОЕКТИ КОИ СЕ СОДРЖАНИ ВО ГОДИШНATA ПРОГРАМA НА НАЦИОНАЛНATA УСТАНОВA &b...

Повеќе ›
Feb, 04

Одлука за избор

  Објавено на 04-02-2019...

Повеќе ›
Jan, 29

Интерен оглас број 01/2019

Врз основа на чл.48 од Законот за административни службеници („Службен Весник на Република Македонија“ бр.27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 5/16, 142/16 и 11/18), како и чл.2 од Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната с...

Повеќе ›
Jan, 29

Пријава за унапредување

Преземи пријава! Објавено на 29-01-2019 15:30...

Повеќе ›