C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Jul, 15

Оглас за вработување хигиеничар

На линковите во пpодолжение се наоѓа огласот за вработување хигиеничар на Македонски и Албански јазик.

 

 

 

Оглас за вработување МК

 

Оглас за вработување АЛ

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај