C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Jan, 12

Годишен извештај

...

Повеќе ›
Dec, 09

SHPALLJE PUBLIKE

  Republika e Maqedonisë se Veriut – Institucioni Nacional Qendra për kulturë „Vëllezërit Miladinovci“ – Strugë   Në bazë të nenit 20-g të Ligjit për punonjësit në sektorin  publik dhe nenit 22 paragrafi (1) rreshti (1), paragrafi (4) të Lig...

Повеќе ›
Dec, 09

Оглас за вработување

  Република Северна Македонија, Национална установа Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга, Republika e Maqedonisë se Veriut – Institucioni Nacional Qendra për kulturë „Vëllezërit Miladinovci“ – Strugë   Врз основа на член 20-г  од Законот за вработените во јав...

Повеќе ›
Jul, 15

Оглас за вработување хигиеничар

На линковите во пpодолжение се наоѓа огласот за вработување хигиеничар на Македонски и Албански јазик.       Оглас за вработување МК   Оглас за вработување АЛ ...

Повеќе ›
Jul, 14

Оглас за вработување

На линковите во пpодолжение се наоѓа огласот за вработување на Македонски и Албански јазик.       Оглас за вработување МК   Оглас за вработување АЛ ...

Повеќе ›
Apr, 04

Завршна сметка 2020

На линковите во пpодолжение се наоѓаат завршните сметки за 2020.       Сопствени приходи   Буџетски приходи ...

Повеќе ›
Feb, 25

Годишна програма на НУЦК “Браќа Миладиновци“ - Струга за 2021-ва година

Годишна програма на проекти кои се со финансиска поддршка од Министерството за култура на РМ за националната установа Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга Врз основа на чл.70 став (7) од Законот за културата, директорот на НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, донесува: ГОДИШНА ПРОГРАМА НА НАЦИОН...

Повеќе ›
Feb, 05

Овластено лице

НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга На следниот линк се наоѓа известувањето     ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОВЛАСТЕНО ЛИЦЕ ...

Повеќе ›