C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Sep, 06

ИЗВЕСТУВАЊЕ

            Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга   ЈАВНА БИБЛИОТЕКА   ИЗВЕСТУВАЊЕ за ослободување од наплатување на надоместок за зачленување во Библиотеката за граѓани кои се наоѓаат во тешка и материјална и социјална положба     Надоместок...

Повеќе ›
Sep, 06

ИЗВЕСТУВАЊЕ

                     Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга                       ЈАВНА БИБЛИОТЕКА         &n...

Повеќе ›
Sep, 06

ИЗВЕСТУВАЊЕ

                 Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга   ЈАВНА БИБЛИОТЕКА     СООПШТЕНИЕ   Поради воведување на COBISS – системот за библиотечно работење Ве известуваме:   Книгите се издаваат само со претхо...

Повеќе ›
Feb, 26

НОВИТЕ БЕСТСЕЛЕРИ ЗА 2015-та ВЕЌЕ СЕ НА НАШИТЕ ПОЛИЦИ! ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО ЈАВНАТА БИБЛИОТЕКА!!!

НОВИТЕ БЕСТСЕЛЕРИ ЗА 2015-та ВЕЌЕ СЕ НА НАШИТЕ ПОЛИЦИ! ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО ЈАВНАТА БИБЛИОТЕКА!!!...

Повеќе ›
Feb, 17

Најнови наслови 2014!!!

Пристигнаа најубавите бестселери за 2014 година!!! ...

Повеќе ›
Mar, 21

НАЈНОВИ НАСЛОВИ ВО ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ - СТРУГА

НАЈНОВИТЕ И НАЈЧИТАНИ НАСЛОВИ ЗА 2013 МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ГАЛЕРИЈАТА !!!   ...

Повеќе ›