C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
May, 11

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАНИ И АКТИВНОСТИ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАНИ И АКТИВНОСТИ

ВО НУ- ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ – СТРУГА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СЛЕДНИТЕ КУЛТУРНИ АКТИВНОСТИ ПО ДАТУМИ:

-          13.05.2023 год. Детска театарска претстава „Пинокио“ / Голема сала 19: 30 во изведба на Аматерско драмско студио „Миладин“ – Струга/ Премиера (хуманитарен настан, влез 100 ден.)

-          15.05.2023 год. Матурски концерт на Наум Палоски (кларинет) 19:00 / Фоаје (ДМУ- „Тодор Скаловски- Тетоец“ – Струга, влез слободен)

-          16.05. Концерт на народните анасамбли при училиштето 19:00 / Фоаје (ДМУ- „Тодор Скаловски- Тетоец“ – Струга, влез слободен)

-          17.05.2023 год. Проекција на филм „Најсреќниот човек на светот“ 19:00/ Голема сала, влез 150 ден.

-          18.05.2023 год. Проекција на филм „Најсреќниот човек на светот“ 19:00/ Голема сала, влез 150 ден.

-          19.05.2023 Годишен концерт на учениците од инструменталните класи 19:00 / Фоаје (ДМУ- „Тодор Скаловски- Тетоец“ – Струга, влез слободен)

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај