C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга

Најнови вести

Годишна програма на НУЦК „Браќа Миладиновци“ - Струга за 2024-та година

Годишна програма на НУЦК „Браќа Миладиновци“ - Струга за 2024-та година ГОДИШНА ПРОГРАМА НА ПРОЕКТИ КОИ СЕ СО ФИНАНСИСКА ПОДДРШК...

Повеќе...
ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАНИ И АКТИВНОСТИ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАСТАНИ И АКТИВНОСТИ ВО НУ- ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ – СТРУГА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СЛЕДНИТЕ КУЛТУРНИ А...

Повеќе...
Годишна програма на НУЦК „Браќа Миладиновци“ - Струга за 2023-та година

Годишна програма на НУЦК „Браќа Миладиновци“ - Струга за 2023-та година ГОДИШНА ПРОГРАМА НА ПРОЕКТИ КОИ СЕ СО ФИНАНСИСКА ПОДДРШК...

Повеќе...

Вести за библиотека

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА ИЗВЕСТУВАЊЕ за ослоб...

Повеќе...
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА РАБОТНО ВРЕМЕ...

Повеќе...
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА СООПШТЕНИЕ Поради ...

Повеќе...

Најнови галерии