C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Sep, 06

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

 

 

 

 

 

 

       Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга

 

                    ЈАВНА БИБЛИОТЕКА

 

 

 

 

   РАБОТНО ВРЕМЕ

 

      ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК

 

    8,00 – 18,00 ЧАСОТ

16 Коментари

Остави коментар

Коментирај