Најнови вести

Завршна сметка 2020

На линковите во пpодолжение се наоѓаат завршните сметки за 2020. Сопствени приходи Буџетски приходи ...

Повеќе...
Годишна програма на НУЦК “Браќа Миладиновци“ - Струга за 2021-ва година

Годишна програма на проекти кои се со финансиска поддршка од Министерството за култура на РМ за националната установа Центар за култура &bdq...

Повеќе...
Овластено лице

НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга На следниот линк се наоѓа известувањето ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОВЛАСТЕНО ЛИЦ...

Повеќе...

Вести за библиотека

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА ИЗВЕСТУВАЊЕ за ослоб...

Повеќе...
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА РАБОТНО ВРЕМЕ...

Повеќе...
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга ЈАВНА БИБЛИОТЕКА СООПШТЕНИЕ Поради ...

Повеќе...

Најнови галерии