C Центар за Култура "Браќа Миладиновци" - Струга
Apr, 04

Завршна сметка 2020

На линковите во пpодолжение се наоѓаат завршните сметки за 2020.

 

 

 

Сопствени приходи

 

Буџетски приходи

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај