May, 14

Премиера на „Заспаната убавица“

Драмското студио „Миладин“ во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга во сабота премиерно ќе ја прикаже претставата „Заспаната убавица“ во режија на Ристе Миладин.
Играат членовите на драмското студио „Миладин“: Илија Ќосески, Мартина Кочоска, Милена Блажеска, Имер Асоски, Климент Арсоски, Анастасија Паноска, Марија Дурацоска и др,
цената на билетот е 60 денари.

1 Коментари

Остави коментар

Коментирај