May, 09

9 Мај - Денот на Европа

Денот на Европа во Центарот за култура ќе се одбележи со прикажување реприза на претставата „Требит да се м`жиме-жениме“ во режија на Ристе Миладин.

Почеток во 17:30

1 Коментари

Остави коментар

Коментирај