Jun, 27

Семинар по соло пеење

Музичкото студио "СОНАТА" од 04.07 до 11.07.2018, организира семинар по СОЛО ПЕЕЊЕ кај Проф. Марија Муратовска - Наумовска. 
Контакт телефон: 046/267-526 и 070/960-996

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај