Oct, 24

ИЗВЕСТУВАЊЕ

         Врз основа на член 2 став (7) од Правилникот за заштитено надворешно пријавување (Сл.в. на Република Македонија бр.46-16) и член 2 став (6) од Правилникот за заштитено внатрешно пријавување во институциите од јавниот сектор (Сл.в. на Република Македонија бр.46-16), Центарот за култура од Струга, ги објавува податоците за овластено лице:

 

          Богомир Наумоски,

          тел. 046 786 636, 046 786 131

          Национална установа - Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга

          ул. 15-ти Корпус бб 6330 Струга

          bogenaum@gmail.com

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај