May, 18

„РАСПЕАНО РИБАРЧЕ 2012“ 22 МАЈ 17 часот

Детски музички спектакл „РАСПЕАНО РИБАРЧЕ 2012“ 22 Мај 17 часот

20 нови песни

4 балетски групи

хор

Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга -влезница 60 денари

1 Коментари

Остави коментар

Коментирај