May, 03

Театарска претстава „ТРЕБИТ ДА СЕ М`ЖИМЕ-ЖЕНИМЕ“

Во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга на 05.05.2012 во 20.00ч. ќе се прикажи комедијата „ТРЕБИТ ДА СЕ М`ЖИМЕ-ЖЕНИМЕ“ во режија на Ристе Миладин.Реприза на претставата ќе се одржи на 09.05.2012 со почеток во 17.30ч.
Во комедијата играат: Ристе Чепујноски, Ангела Ѓонческа , Љубица Дуноска , Стевчо Кочоски, Илија Ќосески, Имер Асоски, Ристе Миладин и Анастасија Паноска.
Влез 70 ден.

1 Коментари

Остави коментар

Коментирај