Mar, 12

Информација

Во согласност со насоките од Министерството, за заштита и превентива на ширењето на Корона вирусот, сите активности и вежби кои се одржуваат во НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ се одложени заклучно со 25.03.2020.

За дополнителни информации ќе бидете навремено известени.

 

Со почит,

НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај