Sep, 06

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

 

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

          Студентите целосно се ослободуваат од плаќање на влезници за сите културни настани кои се одржуваат во четврток во Националната установа – Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, организирани и во продукција на  Националната установа – Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга.

 

 

 

 

Националната уcтанова – Центар за култура „Браќа Миладиновци” – Cтруга

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај