Jun, 18

Јубилеен годишен концерт на КУД ИЛИНДЕН Струга

Со овој концерт друштвото ќе ја заокружи прославата на јубилејот 35 години од постоењето на КУД ИЛИНДЕН - Струга.

20ти Јуни (Среда) со почеток во 19:00 часот во големата сала на Центарот за Култура во Струга.

Влезот е 100 денари, а влезниците се веќе пуштени во предпродажба и можат да се набават секој работен ден од 9:00-21:00 часот во просториите на Н.У. Центар за Култура "Браќа Миладиновци" во Струга.

0 Коментари

Остави коментар

Коментирај